Saltar al contenido

Aprèn a ballar a

Girona!

The Dawn Beat som una escola de ball de Lindy Hop i Solo Jazz.

Oferim classes de ball per tota la provincia: Girona, Figueres, Ventalló i Banyoles .

Organitzem cursos de ball a Girona de tots els nivells! Reserva ja la teva plaça i balla amb nosaltres!!

Què oferim a The Dawn Beat, Escola de ball a Girona?

Busques una nova manera de divertir-te i conèixer gent? Els nostres cursos de ball a Girona son una molt bona opció! Aprén a ballar Lindy Hop. Tot i que és un ball amb parella, no necessites portar-ne una de casa! vine a classe i balla amb tothom!
Ballar a Girona és una experiència única que combina la rica cultura local amb la passió per la dansa. Aquesta ciutat catalana, plena de vida i diversitat, ofereix nombrosos espais on ballar, i el swing s’ha convertit en una opció popular entre els residents i visitants.
Ballar swing a Girona és una manera fantàstica d’immersir-se en la vibració animada de la ciutat. Les classes i esdeveniments de swing són freqüents i atreuen a ballarins de tots els nivells d’experiència. Ja sigui que siguis un principiant o un ballarí experimentat, Girona té lloc per a tu per explorar el meravellós món del swing.
Ballar swing a Girona no només és una activitat recreativa, sinó també una manera saludable de mantenir-se actiu. Les classes de swing ofereixen una oportunitat d’entrenament cardiovascular divertit i una manera de millorar la coordinació i la flexibilitat. A més, el swing és conegut per alleujar l’estrès i millorar l’estat d’ànim, afegint beneficis emocionals a l’experiència de ballar a Girona.
La comunitat de ball swing a Girona és acollidora i inclusiva, proporcionant un entorn ideal per conèixer noves persones i establir connexions a través de la dansa. A més, els esdeveniments socials relacionats amb el swing a Girona ofereixen una oportunitat de gaudir de la música en viu i de la atmosfera festiva que caracteritza aquests moments.
En resum, ballar swing a Girona no només és una manera divertida i saludable de passar el temps lliure, sinó també una oportunitat per explorar la ciutat i connectar amb altres amants de la dansa. Descobreix la màgia del swing a Girona i deixa que aquesta experiència et porti a una nova dimensió de plaer i benestar.

LINDY HOP A GIRONA

Balla AMB parella

El swing és el ball en parella més conegut dins l’abast de la música swing. Va sorgir a Harlem (Nova York), i el lindy hop es va estendre durant les dècades dels anys 30 i 40. Es distingeix per ser rítmic, creatiu i per tenir un elevat nivell d’improvisació.

SOLO JAZZ

Ball individual

El Solo Jazz, conegut igualment com a Authentic Jazz o African American Vernacular Jazz Dance, és una dansa individual que posa l’èmfasi en el control del cos i en l’execució de figures rítmiques, siguin improvisades o no.

COL·LABORACIONS

Vols que vinguem a ballar al teu poble? Escriu-nos!

Apunta’t a classes i balla a Girona

COMENCEM CURSOS DE ball A GIRONA DE TOTS ELS NIVELLS CADA TRIMESTRE

Vols començar a ballar swing o ja tens experiència?

CURSOS de BALL A GIRONA per PRINCIPIANTs

Vols aprendre a ballar swing a Girona? Cada trimestre obrim nous cursos per a principiants a Girona i altres localitats des de zero.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Girona.

CURSOS de BALL REGULARS PER TOTS ELS NIVELLS

Ja balles swing? Et pots incorporar als nostres cursos de Girona en qualsevol moment de l’any.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Vilatenim, Ventalló, Banyoles o Girona.

On es fan classes de ball a Girona?

Les classes de lindy hop a Girona les fem a l’Espai de dansa Nou Espiral:

Perquè has d’escollir The Dawn Beat?

per l’ambient

Aprendre una dansa des de zero pot resultar desafiador, per això generem un entorn òptim per adquirir aquesta habilitat de la manera més efectiva. Sempre fomentem una atmosfera positiva, plena de somriures i energia positiva.

pel mètode

A més de comptar amb un equip altament creatiu i amb un gran sentit del ritme, seguim una metodologia única per assegurar l’aprenentatge més efectiu. Dins del nostre equip, comptem amb experts professionals en pedagogia, la qual cosa contribueix a fer que el procés d’aprenentatge sigui integral.

per la comunitat

The Dawn Beat construeix comunitat on sigui que va. Creem entorns on fomentem l’activitat social, establint connexions saludables amb totes les persones que conformen la nostra escola.

Contacta amb nosaltres