Saltar al contenido

Equip

The Dawn Beat

L’equip de The Dawn Beat som un equip polifacètic que fa més de cinc anys que ens dediquem a l’ensenyança del swing. Hem desenvolupat una metodologia pròpia basada en la constància i en el saber que tothom és diferent, i per tant, ens adaptem a les necessitats dels nostres alumnes a cada pas de l’aprenentatge. Les classes que oferim són dinàmiques, basades en la igualtat i el respecte. Estan pensades per impulsar el creixement personal a través del ball i per oferir un espai de diversió i socialització.

Contacta amb nosaltres

Bea Barrientos

Directora i professora de The Dawn Beat. La seva formació en teatre i la seva passió per la música i l’expressió corporal fa que a través del Lindy Hop transmeti l’ànima del swing en el seu ball.

Montse Carmona

Directora i professora de The Dawn Beat. La Montse és polifacètica la seva formació en patinatge artístic, hip hop i teatre juntament amb la seva energia inacabable fa que les seves classes siguin divertidíssimes.

Berta Claparols

Professora a The Dawn Beat. Part del binomi Swingarols i nova incorporació a l’escola. És una apassionada del bi-rol i de la musicalitat. Energia infinita per ballar until the dawn beat.

Miquel Claparols

Professor a The Dawn Beat. Educador social de professió, l’altre binomi Swingarols. Nou fitxatge a l’escola. La seva formació en teatre fa que les classes siguin dinàmiques i divertides. Apassionat de l’art i la música swing.
·l

Javiera Borgoño

Professora a de The Dawn Beat. Es va enamorar del swing i la seva cultura fa 12 anys a Buenos Aires, on va aprendre Lindy Hop, Balboa, Charleston i Jazzsteps. Fa 8 anys que va arribar a Europa i es dedica exclusivament a impartir classes de swing.
Ha participat en innombrables festivals i competicions.

Contacta amb nosaltres