Saltar al contenido

Equip

The Dawn Beat

L’equip de The Dawn Beat som un equip polifacètic que fa més de cinc anys que ens dediquem a l’ensenyança del swing. Hem desenvolupat una metodologia pròpia basada en la constància i en el saber que tothom és diferent, i per tant, ens adaptem a les necessitats dels nostres alumnes a cada pas de l’aprenentatge. Les classes que oferim són dinàmiques, basades en la igualtat i el respecte. Estan pensades per impulsar el creixement personal a través del ball i per oferir un espai de diversió i socialització.

Bea Barrientos

Directora i professora de The Dawn Beat. La seva formació en teatre i la seva passió per la música i l’expressió corporal fa que a través del Lindy Hop transmeti l’ànima del swing en el seu ball.

Montse Carmona

Directora i professora de The Dawn Beat. La Montse és polifacètica la seva formació en patinatge artístic, hip hop i teatre juntament amb la seva energia inacabable fa que les seves classes siguin divertidíssimes.

Concep Pujol

Professora a de The dawn Beat. Des de que va conèixer el swing que no ha parat de ballar i de formar-se en festivals arreu. Balladora incansable, la seva passió pel swing es contagia a les seves classes. És un pilar del esdeveniments que organitza l’escola.

Robert Canta

Professor a de The Dawn Beat. Baterista d’afició i imparable ballador. Balla swing des de fa anys i no ha parat mai de formar-se. És un pilar del esdeveniments que organitza l’escola.

Berta Claparols

Professora a The Dawn Beat. Part del binomi Swingarols i nova incorporació a l’escola. És una apassionada del bi-rol i de la musicalitat. Energia infinita per ballar until the dawn beat.

Miquel Claparols

Professor a The Dawn Beat. Educador social de professió, l’altre binomi Swingarols. Nou fitxatge a l’escola. La seva formació en teatre fa que les classes siguin dinàmiques i divertides. Apassionat de l’art i la música swing.
·l

Contacta amb nosaltres