Saltar al contenido

Busques Escola de ball a Girona?

The Dawn Beat som una escola de ball de Lindy Hop i Solo Jazz.

Oferim classes per tota la provincia: Balla Lindy hop a Girona, Figueres, Ventalló i Banyoles .

Organitzem cursos des de zero! No cal haver ballat abans!

Reserva ja la teva plaça i balla a la nostra escola a Girona!!

Ballar té molts beneficis. Ho sabies?

escola de ball a Girona, Ventalló, Banyoles i Figueres
Bailar és una activitat plena de vitalitat i beneficis per a la salut que va més enllà de la simple diversió. En primer lloc, ballar és una excel·lent forma d’exercici cardiovascular que pot millorar la resistència i la circulació sanguínia, ajudant a mantenir un cor fort i saludable. A més, els moviments coordinats requerits pel ball estimulen la flexibilitat i la força muscular, contribuint a una millor postura i prevenció d’afeccions com el dolor de l’esquena.
A nivell mental, ballar és una manera eficaç de reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim. L’activitat física allibera endorfines, neurotransmissores que generen sensacions de felicitat i benestar. Ballar també estimula la ment, ja que exigeix concentració i coordinació, contribuint a millorar les habilitats cognitives i la memòria.
A més, el ball és una forma d’expressió artística que permet alleujar tensions emocionals i fomentar la creativitat. És una manera lúdica de connectar amb un mateix i amb altres persones, millorant les habilitats socials i creant vincles positius amb la comunitat.

Què oferim a L’escola de ball The Dawn Beat?

Balla A GIRONA

Swing AMB parella

El Lindy Hop és el ball en parella més conegut dins l’abast de la música swing. Va sorgir al nord de Nova York i va tenir el seu moment àlgid durant les dècades dels anys 30 i 40. És un ball perfecte per a iniciar-se! És creatiu, rítmic i amb un alt nivell d’improvisació!

BALLA SOLO JAZZ

Ball individual

El Solo Jazz és el ball individual en el que ens movem a ritme de swing. A la nostra escola de ball, l’oferim els dissabtes al matí i és apta per a totes les edats.

COL·LABORACIONS

Vols que vinguem a ballar al teu poble? Escriu-nos!

Vine a la nostra escola de ball

COMENCEM CURSOS A GIRONA DE TOTS ELS NIVELLS de lindy hop CADA TRIMESTRE

Vols començar a ballar o ja tens experiència?

CURSOS de lindy hop A GIRONA per PRINCIPIANTs

Vols aprendre a ballar a Girona? des de zero Cada trimestre obrim nous cursos per a principiants a Girona i altres localitats des de zero.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Girona.

CURSOS de lindy hop REGULARS PER TOTS ELS NIVELLS

Ja balles? Et pots incorporar als nostres cursos de Girona en qualsevol moment de l’any.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Figueres, Ventalló, Banyoles o Girona.

On és l’escola de ball?

Les classes de lindy hop a Girona les fem a l’Espai de dansa Nou Espiral:

Perquè has d’escollir L’escola de ball The Dawn Beat?

per l’ambient

Aprendre un ball des de zero pot resultar desafiador, per això generem un entorn òptim per adquirir aquesta habilitat de la manera més efectiva. Sempre fomentem una atmosfera positiva, plena de somriures i energia positiva.

pel mètode

A més de comptar amb un equip altament creatiu i amb un gran sentit del ritme, seguim una metodologia única per assegurar l’aprenentatge més efectiu. Dins del nostre equip, comptem amb experts professionals en pedagogia, la qual cosa contribueix a fer que el procés d’aprenentatge sigui integral.

per la comunitat

The Dawn Beat construeix comunitat on sigui que va. Creem entorns on fomentem l’activitat social, establint connexions saludables amb totes les persones que conformen la nostra escola.

Contacta amb nosaltres